Mezoterapi Nedir?

Yüz için mezoterapi, vitamin, mineral ve amino asit kokteyllerinin ince mikro iğneleme yoluyla cildin mezodermal orta tabakasına verilmesini içerir. Cildi besleyip gençleştirirken, cildin doğal elastikiyeti için hayati önem taşıyan kolajen ve elastin üretimini uyarır.

Tüm cilt tipleri bu tedavi için uygundur ve normal aktivitelerinize hemen dönebilmeniz için herhangi bir aksama süresi yoktur. Besin maddelerinin karışımının bir sonucu olarak, Yüz Mezoterapisi cildi gençleştirecek ve kolajen ve elastin üretimini uyararak uzun süreli nemlendirme sağlayacaktır.

Vücut şekillendirme üzerindeki olağanüstü etkilerine ek olarak, Mezoterapi cilt gençleştirme, yaşlanma belirtilerini önlemek ve tedavi etmek ve doğal bir ışıltı ortaya çıkarmak için yüze de uygulanabilir. Yüz mezoterapisi tedavisi, her yaştan erkek ve kadın için yüzünüzün ve boynunuzun görünümünü ve sağlığını geri kazanmanıza yardımcı olabilir.

Mezoterapinin Faydaları Nelerdir?

Mezoterapinin yüz için faydaları arasında donuk, yorgun cildi ve yüzeysel kırışıklıkları iyileştirmek ve parlayan cildi yaşlandıran toksinlerin atılmasına yardımcı olmak için durgun kan dolaşımını iyileştirmek yer alır. Ayrıca bu tedavi hiperpigmentasyonu azaltabilir, akneyi tedavi edebilir ve cildin ışıltısını artırabilir. Mezoterapi vitamin kokteylleri ciltteki fibroblast hücrelerini uyararak kolajen üretimini artırabilir.

Görüşlerinize Değer Veriyoruz