Diş Tedavileri

Restoratif diş tedavisi, ağzınızda görülen çürük ya da çürük dışındaki başka sebeplerde dişinizde ortaya çıkan sert doku kayıplarının tamir ve tedavi edilmesi sürecidir. Bu tedavi sonrasında hem estetik bir operasyon yapılmış hem de kişinin fonksiyon kaybı geri kazandırılmış olur.

Restoratif Diş Tedavisi Kimlere Uygulanmaktadır?

Birçok insan hoş ve etkileyici bir gülümsemeye sahip olmak istemektedir. Bu nedenle estetik duyarlılığa sahip kişilerin Restoratif Diş Tedavisi yapılmalıdır. Ağız ve çene yapısında deformite ya da kaza sonucunda yaralanmalar sebebiyle oluşan deformasyonlar da bu tedavi şekli ile düzeltilebilmektedir.

Diş etlerinde sorun yaşayan insanların, dişlerinde kalıcı leke sorunu bulunan bireylerin, geriatri ve onkoloji hastalarının tedavilerinde bu yöntem uygulanabilmektedir. Tedaviye karar verildiğinde muayene bulguları değerlendirilmelidir. Sonrasında elde edilen veriler ışığında bilimsel veriler doğrultusunda uygun tedavi planı oluşturulmalıdır.

Tedavi esnasında edinilen bulgular ışığında ortodonti, ortognatik cerrahi, plastik cerrahi, periodontal tedavi ve kozmetik diş hekimliği gibi yöntemlerden uygun olanları seçilerek uygulanmalıdır. Tercih edilen tedavi yöntemleri hakkında hasta mutlaka önceden bilgilendirilmelidir.

Görüşlerinize Değer Veriyoruz